Iedereen opgepast, want dit is de plek waar DJ HHHooligan van Krank im Kopf vanaf nu zijn eigen corner heeft! Hier zal hij jullie regelmatig op de hoogte houden van zijn mening over actualiteiten, feesten of andere dingen die met hardcore te maken hebben!

16 maart 2002

jooooooooooo dude's en dudette's! et is al weer veel te lang geleden dat ik een column heb ingestuurd, maar ik had er een geldige reden voor! Ik was druk bezig met de voorbereiding voor het aanstaande Krank Im Kopf feest! (ik zal proberen niet te veel te spammen ;) ) Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen! 3 zalen, Hardcore, Hardestyle, en Oldskool! Maar goed... tijdje geleden naar Eternal Darkness geweest... terror! Simon Underground ontmoet, dus heb ik een nieuwe held! Wat hij uithaalt met de draaitafels, ongeloofelijk! Ik ga bijna niet meer naar feesten toe, omdat ik het een beetje gehad heb met die grote feesten waar altijd dezelfde dj's draaien!! Dat is ook de reden dat ik niet naar MoH ofzo ga... Doe mij maar de gezelligheid van een klein feestje, met een "exclusieve" Line up, daar vermaak ik me zowizo meer! Maarja, dat is mijn mening... en daar hoeft niemand het mee eens te zijn! Ik ga er weer een eind aan breien! mzls! HHH--> OUT!

1 december 2002

Ik besloot dat et al weer veel te lang geleden was dat ik een column had ingestuurd, en om kamervragen te voorkomen stuur ik er nu maar 1 in :) Ok, ik geef toe, dit is niet de reden, ik heb een laptop gekocht, en sta te popelen om em te gebruiken!!!! dus ga ik maar fijn een mailtje sturen naar gold, waar me column ook in zit!!! er komt een KiK meeting, op de volgende editie van Mayhem!! de kosten zijn die avond voor jullie zelf, maar er komt wel een grote groep, dus extra gezellig!!! Mayhem vind plaats in Het Station te Lochem... komt allen!!! Ik ben nu samen met sidewinder druk bezig om een volgend KiK feest uit de grond te stampen, dus let ook goed op onze site, Krankimkopf.nl!!! Bekijk ook et forum, daarin laten we mensen meebeslissen over welke dj er et volgende feest moet komen!!!! maar nu weer genoeg spam... ik ga me laptop weer dichtdoen... MAZZEL!!!!!

28 october 2002

eeeej!!! hier izzie weer! gisteren een FANTASTISCH feestje gehad! De nieuwste editie van KRANK IM KOPF!!! ik heb heel wat bekenden gezien, en mensen ontmoet. Ik weet nu bijvoorbeeld wie Lake Hill is... en hij blauwe tepels WHAHA! Dat stond geloof ik nog net op de foto die Da Shredder nam! Gold zag ik ook telkens weer rondstuiteren. Er waren enkele hoogtepunten in de Grote Zaal, o.a. ENDYMION! SIDEWINDER! PROMO! Echt, wat een kikke publiek ook! veel sfeer, weinig gezeik. Er was met mij 1 voorvalletje, een eikeltje stond op het podium. Dat wil ik dus niet, en zeg dit tegen hem. Gaat dat jochie, dat een kop kleiner is dan mij, 3 4 keer zo smal mij een grote bek geven... heb ik weer :S hij wou er dus niet af. Hier kwam verandering in toen ik hem de keus gaf: "Of we doen dit de makkelijke manier, OF op de ZEER makkelijke manier, MIJN MANIER DUS. Weg, of ik help je met weggaan!" ongeveer 0.023 seconden later stond hij al beneden (vrijwillig) Want die keus stond hem kennelijk niet aan. hehehe :) de rest heb ik geen problemen gehad, al beschouwde ik dit niet echt als een probleem ;) Speciale groeten aan: Gold, Shredder, Lake Hill, Otto, alle Dj's, en natuurlijk de rest van alle feestgangers!!!! VEEL DANK!

15 october 2002

kutzooi... ze hebben me weer gevonden. En et werd weer tijd voor een column, werd me duidelijk gemaakt! En wat bij mij nogal een kleine gewoonte is geworden, hij is te laat :) Kan er nix aan doen! Ben gewoon lui aangelegd! *gaap* hehe

maargoed, de dwangbuis mocht zaterdag weer uit! ik mocht naar Thunderdome! ouderwets lekker ouwehoeren in de trein! en op een MEGAFEEST! maarja, iedereen kent de verhalen al, dus ik ga er dan ook geen column aan besteden. Nou moet ik dus wel ff een ander onderwerp verzinnen. Maar welke? Sex? nee, wordt al zo vaak gedaan... Hardcore, kan, kan zeker, maar welk onderwerp binnen de hardcore? Misschien et feit dat ik Weirdo heb zien optreden!? Et was weer zwaar koel! Nu heb ik et dus alsnog over Thunderdome... gaan we er wel over verder! 1 van de hoogtpunten van de avond vond ik.... *tromgeroffel* DJ OUTBLAST! nooit gedacht dat ik zoiets zou zeggen! ik ben nl. best wel anti-MOH. "jongens, vanavond ff geen rietedeetadaatedie, maar gewoon BAM-BAM-BAM!!" en dat deed hij ook! OJEEOINK! De terug weg hebben we ons vermaakt door water in het gezicht van slapende mensen te gooien, en hun reactie af te wachten.. soms best leuk ;) Ohw! ik zie weer kerels in witte pakken aan komen lopen, dat betekend dat ik zo weg ga, terug in de dwangbuis! dus jongens en meiden de maz.... *stommel* "kan dat ding niet nog strakker? dan kan ik HELEMAAL niet meer ademen!?" *TREK!* "d..a..n..k.. j..e.." LATERRRRRRRRRRRrrrrrrrrrr

25 july 2002

et is al weer een tijdje geleden... maar HIER IZZIE WEER! HHH is weer uit de klei van et wondere gat Hengelo GLD getrokken om de beschaafde wereld op te zoeken via het net! (Hengelo GLD ja... waar de politie nog op varkens rijdt, en de kogels met de hand gooit... die ja!). Nog 1,5 week (et is nu Woensdag) tot ik vakantie heb en naar Terschelling-del-Mar in Costa Del Waddeneilanden ga... WEET JE HOE LANG DAT IS??? Vakantie rules... ook al duurt et maar 3 weken voor mij! En iedereen die al lang vakantie heeft zit nu natuurlijk te laggen... maar goed, ik ga me ff geestelijk voorbereiden op het Studio Avondje :) MZZLS!

9 juni 2002

column: Ziek zijn sux...
the end...

 

geintje, natuurlijk is et niet het einde! (al voelt mijn hoofd wel aan alsof die ieder moment kan knappen). Ik ben dus slecht in orde... dat in combinatie met een flinke (over)dosis hooikoorts zorgt ervoor dat ik zo'n beetje door mijn porin moet ademen, omdat echt alles in mijn hoofd verstopt is! (geen flauwe opmerkingen nu!). Hoeveel man leest deze column eigenlijk?? 2? 3?? vast niet meer dan 5?!?! ff een vraagstelling... wat doe je als een van je beste maten blowt en pillen bikt omdat hij/zij nu met lui omgaat die regelmatig blowen/pillen slikken??? ik ben benieuwd naar jullie meningen hierover! ik denk dat ik er maar weer een einde aan knoop, want ik heb honger en het eten staat klaar!
HHH zegt: *kuchekuche* AJOOOOO!

23 mei 2002

HIER IZZIE WEER!! et heeft ff geduurd, maar ik heb me harses toch weer laten kraken voor deze fantastische site! (werkt het slijmen?) Afgelopen vrijdag zijn Sidewinder, The Rock en ik naar Hoorn geweest voor een feestje, en we hebben er een sport van gemaakt om lelijke wijven te vinden... (met uitzondering van 1) WAS ER GEENEEN!!!!
alleeeeen maaaaar lekkere wijven... bh... de een nog mooier dan de ander! Toen kwam ouwe trouwe HHH opeens met namen, leeftijden, wel/niet vrijgezel, en zelfs cupmaten van een aantal dames! hehehe... de heren Side en Rock vroegen zich af hoe ik aan die info kwam... Side weet het nu wel, maar voor de rest niemand... en ik hou et ook voor me ook! Nu ga ik gelijk ff reclame maken:
15 juni Under Construction: Dj's At Work!! in Hoorn! met O.A. Headbanger, Lyrix, HHHooLiGaN Vs. Sidewinder!! en reken maar dat we hard en vaag gaan draaien! hier wil ik het bij laten, ik hoop dat het deze keer ook weer de moeite waard was, want vandaag (donderdag) was de deadline, dus ik moest er een beetje haast achter zetten!

5 mei 2002

Nou op veler verzoek (en vooral van mij hehe) is hier dan de HHH Column! Ik moest het van Gold maar ff doormailen, en dat doe ik dan nu ook maar! VIA HET MAILADRES VAN ME PA! WANT 1 OF ANDERE *@!3* HEEFT MIJN MSN ACCOUNT GEHACKED!!!!!!!!!!!!!! kutzooi... Mensen/Dieren/Planten die me kennen weten ook al wat er gaat gebeuren met degene die me gehacked heeft, als ik em vind... maar goed, gisteravond Mayhem!
Was best een leuk feestje, ik had meer van Promo verwacht!!! hij ging Neophyte een beetje achterna door een beetje hitjes te plakken... jammer, normaal is hij juist zwaar duister en hard! De held van de avond was in mijn ogen de Darkraver! Draai-technisch gezien was hij niet zo geweldig, maar hij deed zoveel goede nummers in zo'n korte tijd, dat is gewoon VETTT!
ff tussen 2 haakjes, ik kom dus net uit me bed rollen, ik ben redelijk vroeg, dus ik hoop ook dat Gold dit stukje slap gelul op de site heeft staan voordat andere mensen uit hun bed/doos/grot/modderpoel komen, om de KPG site te bekijken! *HINT*! hehehe...
Et is inmiddels 17:15 en ik denk dat ik eens een hapje ga eten! eens kijken wanneer ik de volgende keer iets moet neer blaaaaten op de KPA site! Ik = weg LATAAAATATAHA!
GRTZ Dj HHHooLiGaN http://www.krankimkopf.nl